Menu

HIFU Ultralyd


Hvad er HIFU behandling?

HIFU er ultralyd og er en markant anderledes energiform end fx IPL, Laser og RF. HIFU beskadiger ikke hudens overflade, men trænger dybere ned og arbejder med højere temperaturer end de andre kendte teknikker. Med alderen mister kollagenet sin strukturelle sammensætning, hvilket medfører rynker og slap hud. HIFU arbejder i dybden, hvor de strukturelle svagheder starter. Der sker en sammentrækning og en opstramning af vævet samtidig med, at der dannes nye kollagenfibre. Tidligere har det kun været muligt at trænge ned i disse dybder ved hjælp af kirurgi. Resultatet er en termomekanisk proces, der øger blodcirkulationen, elastin- og kollagenproduktion, stimulerer dannelsen af nye hudceller og opstrammer løs hud
Efter kun én HIFU-behandling opnås unikke, foryngende resultater. De første resultater ses efter tre til fire uger. Det optimale resultat ses efter seks måneder.

HVILKE OMRÅDER AF ANSIGTET KAN BLIVE BEHANDLET?
HIFU behandler: Pandelinjer, øjenomgivelser (kragetæer og øjenbrynsløft), kinder, dobbelthage, kalkunhals, kæbelinje og aknear.

HVOR LANG TID TAGER ET BEHANDLINGSFORLØB?
Behandlingstiden afhænger af området, der skal behandles og tager fra 30 til 70 minutter. Ud over behandlingstiden skal der påregnes tid til en konsultation samt en hudanalyse, hvor de områder, der skal behandles bliver markeret. HIFU-behandlingerne skræddersys til kundens individuelle behov og ønsker.

HVOR MANGE BEHANDLINGER KRÆVES DER, OG HVOR LÆNGE HOLDER RESULTATET?
Alt fra en til fire behandlinger er nok. Resultaterne varierer fra person til person, og det færdige resultat holder i gennemsnit fra otte måneder og op til et år.
Behovet for opfølgende behandlinger er individuelt og aftales med din HIFU-behandler.

I HVILKEN ALDER ANBEALES DET OG TIL HVILKE HUDTYPER?
Alle hudtyper kan behandles. Typisk er det først relevant at påbegynde behandlinger fra 26 års alderen.

ER DER NOGEN SKADELIG VIRKNING?
Alle bivirkninger er milde og forbigående. Milde hævelser, rødme og blå mærker kan forekomme, men vil foretage sig i løbet af et par dage.

HIFU er sikkert og effektivt. Kræver ingen restitutionstid og er klinisk dokumenteret.

HVAD ER FORDELENE VED HIFU?
HIFU er en sikker, effektiv, smertefri og non-invasiv behandlingsform, der kan bruges til at forbedre rynker og slap hud i ansigtet, reducere ældningstegn og forbedre hudens udstråling med kun én behandling og med efterfølgende langvarig effekt. HIFU kræver ingen sygedage. Du kan gå direkte på arbejde eller til fest efter endt behandling.
Teknologien er unik i sin evne til at trænge ned i huden og arbejder dybere end alle andre ikke-kirurgiske-behandlinger. Du slipper for narkose og infektionsrisici. Behandlingen giver ingen bivirkninger og er egnet til alle på alle tider af året.

Priser på HIFU behandlinger:

Ansigt – (45 min.) 2.000,- kr.
Ansigt & hals – (60 min.) 3.000,- kr.
Hals – (30 min.) 1.500,- kr.
Øjne omgivelse – (15 min.) 700,- kr.
Pande & øjne omgivelse – (30 min.) 1.500,- kr.
KollagenBooster – (70 min.) 3.000,- kr.
Ring til Beauty & Nails Lounge og bestil en tid